:::: MENU ::::

Kuidas ma 10 portugali naisega Aafrika tantse tantsisin ja ära armusin

Kaunis päev imeilusas pargis Porto kesklinnas. Märkan, et minu kõrval istub üks backpackeri moodi välja nägev neiu ning alustan juttu.

aafrika tantsude tantsija roxana

Tuleb välja, et Roxana on hoopis kohalik. Õigemini on ta pooleldi venetsueellanna ning pool-kolumbialane ja kolis Venetsueelast siia 15 aastat tagasi.
Räägime maast ja ilmast, jagame kaasa võetud lõunasööki ning jutuks tuleb tants. Ladina-ameeriklased sünnivad ju tantsides. Ja ka minu uus sõbranna töötab tantsuõpetajana. Muidugi sain kohe ka kutse tulla tantsuklassi ja hiljem forrot tantsima.
Mõeldud – tehtud!

 

Jään veidi hilja peale, võtan takso, jõuan 10 minutit pärast algust. Hüppan rutates uksest sisse ning mida ma näen? Vähemalt 10 portugali naist vaatavad mulle otsa ja keegi vist ei saa aru, mida ma täpselt seal teen. Isegi minu tantsuõpetajast sõbranna on hiljaks jäänud. Kusjuures ruumis olid ainult naised ja selles tantsuklassis polnud meest ammu nähtud. Pealegi veel blondi, sinisilmset, pikka kasvu Põhja-Euroopa wannabe viikingit. :D Mis seal ikka, ütlen endale „fack yeah, elu on seiklus“ ning ühinen naistekarjaga ja hakkame aafrika hõimude tantse õppima.

 

15 minutit tantsitud ning kohale jõuab ka stiilse ladina-ameerikaliku hilinemisega Roxana.
Ja siis tantsime kõik koos. Üritan oma aju välja lülitada ja lasta muusikal enda sees voolata, just nii nagu Roxana mulle eelmine päev soovitas. Mõnel hetkel see õnnestubki ja saan tantsuõpetajalt kiita. =) Hüppame ümber kujutletava lõke, “kütime” loomasid, teeme samme ette-taha-kõrvale. Lõbus!!!

Hiljem tulevad veel ka kaks meest, aga nemad ei tantsi vaid mängivad trumme. Just nimelt – aafrika tantsuklassid live aafrika muusika saatel. Oi kui kihvt oli!

Pärast 1.5 tundi olen omadega päris läbi. Aga naistele ei tohtinud alla ka jääda ning punnitasin ikka edukalt lõpuni. :D

 

Ma armastan tantsimist!
See oli minu kõige esimene tantsuklass elus üldse. Ma täiega nautisin! Tantsimine on ülicool. Kindlasti tahan lähiajal veel tantsida. See oli lihtsalt nii hea – aafrika tantse tantsides tundsin, et ma ei ole sündinud Aafrikas, aga Aafrika on sündinud minus. ;)

 

Seega noored seiklejad, avastage maailma avatud südame ja meelega ning alati pidage meeles, et elu on seiklus! =)
Teie Annes!